Pages

Free Download Books Delirmek, Belirmektir

Free Download Books Delirmek, Belirmektir
Delirmek, Belirmektir Paperback | Pages: 140 pages
Rating: 4.05 | 149 Users | 15 Reviews

List About Books Delirmek, Belirmektir

Title:Delirmek, Belirmektir
Author:Can Bonomo
Book Format:Paperback
Book Edition:Anniversary Edition
Pages:Pages: 140 pages
Published:February 2014 by Esen kitap (first published November 1st 2013)
Categories:Poetry. Asian Literature. Turkish Literature

Interpretation During Books Delirmek, Belirmektir

Bugün kendime hediye ettirdim sanki zorla. Gönülden gelen bir hediyeydi de, ama ben seçtim. Teşekkür ederim pek sevgili arkadaşım Murat.

Can Bonomo'ya tutuldum. Tam göğsümden vurdu beni. Bir kaç şiirini okumuştum, iyi olduğunu düşünüyordum ama bu kadar harika olabileceğini hiç tahmin etmezdim. Şimdi iki üç dize yazmaya kalksam alıntı, tüm kitabı burada paylaşmak gerekir. Hangi sayfanın, hangi satırın altını çizmeliyim bilemedim. Kitabı okumak 2 saat kadar sürdü, sesli okumaktan alıkoyamadım kendimi. Uzun zamandır okuduğum en güzel kitap, seyrettiğim en güzel film, en güzel tiyatro, sanki tozlu raflarda bulduğum eski bir günlüğüm ya da benimle sohbet eden biri gibi kitap. "Kısacası..." yok bu işin ama kısacası tüm dostlarıma öneririm. Yarın tekrar okuyacağım. :)

Be Specific About Books Supposing Delirmek, Belirmektir

ISBN: 6054609239 (ISBN13: 9786054609239)
Edition Language: Turkish

Rating About Books Delirmek, Belirmektir
Ratings: 4.05 From 149 Users | 15 Reviews

Comment On About Books Delirmek, Belirmektir
readdd

İzmirli Can Bonomo, müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbulda devam etti. 17 yaşında İstanbul'a taşınan Bonomo, müzik dünyasına ulusal bir radyoda ses prodüksiyonu yapmaya başlayarak atıldı. Bilgi Üniversitesinde Sinema okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101de radyo programcılığı yaptı. Daha sonra,

Delirmek Belirmektir, şu "başucu kitabı" dediklerinden benim için. Güzel yürekli bir adamın, inanılmaz cümleleri var kitapta. Defalarca okudum, hatta içinde bulunan birçok şiiri ezbere biliyorum. Saat gecenin üçü, ben geldim ilk defa burada bir kitaba yorum yazdım. Alın, okuyun. Başka da bir şey demeyeceğim.

Başlamak için bi sebebe ihtiyacınız olmayan şiir kitaplarından. Bir daha , yine, yeniden okumak için ise çok çok fazla sebebiniz olabilir. Başucumda sürekli tutuyorum. Çok içten ve samimi bir eser.

Oldu da çirkin uyandın bi sabah...Yapmayaydın iyiydi..Zaman...Olan..

siirlerden pek haz almam, bi arkadasim sayesinde okudugum bu kitap, okudugum en iyi kitaplar listesinde ust siralara oturdu. kelimeleri oylesine etkili kullanmis ki, takdir etmemek elde degil. 2 tane kitabim var listede onlardan sonra yeni cikan kitabini da okuyacagim. eminimki harikuladedir.

3,5 dan 3*Can Bonomo'yu şarkıcı olarak tanımamış olsaydık, gelecek vaat eden bir şair gözüyle çok beğenilebilirdi..genel olarak ben beğendim, altını çizdiğim satırların dışında tamamı için işaretlediğim şiirler de oldu..düzyazısının da çok keyifli olacağını tahmin ediyorum.başka kitap yazarsa yine alır yine okurum.(kitabın kapağı, sayfa tasarımı, yazı karakterleri hepsini çok beğendim)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.